Presupusul criminal de la Cernavodă a fost prins și dus la audieri

0
4876
Foto-arhiva

În urma cercetărilor făcute în cursul zilei de joi, în legătură cu uciderea Cristinei Palu de la Cernavodă, anchetatorii l-au identificat și prins pe presupusul autor al faptei. Este vorba despre un bărbat cu care victima se cunoștea.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, este vorba despre un bărbat care o cunoștea pe victimă, în urma unor lucrări la apartamentul acesteia. Mai exact, în urmă cu câțiva ani, bărbatul, trecut de 40 de ani, i-a schimbat ferestrele apartamentului, iar anul trecut i-a înlocuit și două uși interioare. S-ar părea că motivul pentru care acesta a omorât-o pe femeie a fost unul material. Mai exact, individul dorea să-i fure banii și ceva lucruri de valoare.

Potrivit șefului Parchetului Tribunalului Constanța, Gill Julien Grigore Iacobici, bărbatul a fost prins pe raza localității Deleni.

În urmă cu câteva zile, sub un anumit pretext, bărbatul a intrat în locuința femeii cu gândul de a-i sustrage cheile apartamentului, iar când a fost surprins, a recurs la violență. A sugrumat-o, apoi a legat-o cu mâinile la spate, după care i-a pus un căluș format din două șosete la gură.  Mașina lui a fost dată în urmărire și astfel a fost posibilă prinderea acestuia. În urma cercetărilor a fost identificat și prins presupusul autor al faptei, care le-a spus polițiștilor, în momentul în care a fost prins, că a ingerat unele substanțe toxice, antigel și ceva substanțe pentru șoareci. Inițial a fost transportat la spital, unde medicii au confirmat faptul că substanțele ingerate nu i-au pus viața în primejdie și poate fi audiat”, a declarat pentru Focus Press, șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

La momentul redactării acestei știri, individul este audiat de către procurorii criminaliști.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.