Doi tineri au dispărut de acasă, din Constanța. S-ar părea că aveau o relație și au fugit împreună

0
7242
Doi tineri au fost dați dispăruți, la Constanța

Poliţişti din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei tinere, VALENTINA AILENEI, de 19 ani, din municipiul Constanța. Totodată, și tânărul DIMOV ȘTEFAN-IULIAN, tot de 19 ani, a fost dat dispărut.

Cei doi au fost dați dispăruți de către rude, fiind căutați de polițiști. Surse neoficiale ne-au precizat că cei doi ar fi avut o relație și au dispărut împreună.

Valentina Ailinei are o înălțime de 1,70 m, greutate 70 de kilograme, păr lung șaten, ten deschis, față ovală, prezintă tatuaje pe ambele brațe. La data plecării, tânăra purta pantaloni de tip blue-jeans, tricou și geacă, toate articolele de culoare neagră.

DIMOV ȘTEFAN-IULIAN are înălțimea de 1,90 m, greutate 70 de kilograme, păr șaten, ten deschis, față ovală, ochi căprui, prezintă un tatuaj pe antebrațul drept.

Ambii au plecat în mod voluntar de acasă și nu au mai revenit. De precizat că nu locuiau împreună.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu persoanele căutate sunt rugaţi să contacteze Secția 2 Poliție, te. 0241.502.467 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.