Președintele Asociației RESTO s-a întâlnit cu premierul Florin Cîțu pentru a discuta despre deschiderea sezonului pe litoral

0
348
Litoralul românesc - Foto. minimap.ro

Reprezentanții Federației Patronatelor din Industria Ospitalității, din care face parte și Asociația Patronală RESTO, au avut în cursul zilei de marți, 6 aprilie, a.c., o întâlnire de lucru cu premierul României, Florin Cîțu, unde au discutat care sunt problemele cu care se confruntă cei diin sectorul HoReCa.

La întâlnirea cu Florin Cîțu a fost prezent și președintele RESTO, Egevit Aslan, care a prezentat principalele probleme cu care se confrunta operatorii de pe litoral, în apropierea deschiderii sezonului.

“Industria ospitalităţii trece printr-un moment de cotitură. După ce s-a ratat sprijinirea sectorului după perioada de lockdown şi după restricţionarea discreţionară a activităţii timp de un an, este foarte important pentru mediul antreprenorial ca redeschiderea să se facă în cele mai bune condiţii. La întâlnirea cu premierul Florin Cîţu, am susţinut necesitatea redeschiderii în condiţii de siguranţă a industriei si a sezonului estival pe litoral, prin programul naţional de vaccinare, astfel încât să reușim scoaterea sectorului HoReCa de sub incidența numărului de infectări la mia de locuitori”, a declarat președintele RESTO.

Asociația Patronală RESTO este membru fondator și vicepreședinte în nou înființata Federație a Patronatelor din Industria Ospitalității (FIO), alături de Horetim Timișoara, HoReCa Transilvania Cluj, Asociația HoReCa Oltenia, Dolj, Asociația HoReCa Bacău, Asociația Patronală HoReCa Argeș și Organizația Patronală a Cârciumarilor Brașoveni.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.