Prim-ministrul Orban: PNL va arăta că este capabil să dezvolte municipiul și județul Constanța

0
193

După ceremoniile de constituire ale Consiliului Local Municipal și al Consiliului Județean Constanța, premierul Ludovic Orban a precizat că urmează patru ani de investiții și dezvoltare pentru constănțeni. Același lucru a fost susținut de Bogdan Huțucă, președintele P.N.L. Constanța.

Bogdan Huțucă, președintele P.N.L. Constanța a afirmat, după învestirea lui Vergil Chițac în funcția de primar și a lui Mihai Lupu în funcția de președinte al C.J.C., că se așteptă la patru ani de reformă, proiecte, transparență și dezvoltare.

„Este un moment care marchează și oficializează rezultatul alegerilor locale din județul Constanța, este un moment care arată finalizarea a 20 de ani de istorie nefastă în județul Constanța. Ne așteptăm la patru ani de promovări de proiecte, ne aşteptăm la patru ani de reformă în administrația locală constănțeană, la foarte multă transparenţă, la foarte multă deschidere, o administrație în slujba constănțenilor“, a declarat Bogdan Huţucă.

Premierul Ludovic Orban a precizat că era absolut necesar să participe la ceremoniile de învestire ale celor doi membri P.N.L. Constanța, deoarece consideră acest moment unul istoric.

„Aș spune că, după 30 de ani, P.N.L. primește din partea constănțenilor șansa să arate că este capabil să dezvolte municipiul Constanța și județul Constanța. Le garantez că vor veni patru ani de respect față de cetățean, de investiții, de dezvoltare, de creare de locuri de muncă, de oportunități pentru fiecare constănțean, de creșterea calității serviciilor publice, de creștere a calității vieții.

Este vremea proiectelor serioase de dezvoltare ale județului și municipiului Constanța, iar eu, în calitate de președinte al PNL și de premier, ofer garanția susținerii din partea Guvernului a tututor proiectelor importante pentru Constanța“, a transmis prim-ministrul Ludovic Orban.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.