VIDEO. Ce va face noul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa în prima zi de lucru

0
1378

Noul preşedinte al Consiliului Județean Constanța, liberalul Mihai Lupu, a fost învestit în funcţia pe care a câștigat-o în urma alegerilor locale din 27 septembrie, în cursul zilei de joi, 29 octombrie a.c. În cadrul discursului pe care l-a ţinut după ceremonie, acesta a menţionat că va implementa proiectele pentru care a fost votat şi că o să fie partenerul tuturor oamenilor din acest județ.

Preşedintele CJC a precizat că a studiat foarte bine organigrama aparatului administrativ pentru a şti ce rol are fiecare funcţionar şi că, în prima zi în care va merge la birou, va cere un inventar al patrimoniului.

„Voi cere un inventar cu patrimoniul acestui judeţ, sper să îl obţin, dacă nu o să întreb de ce nu pot să îl am. După care eu vreau să vă spun că am făcut o analiză foarte clară a organigramei şi o să intru într-o analiză profundă cu privire la toată activitatea a aparatului administrativ al Consililui Judeţean, vreau să ştiu fiecare ce rol are, ce a făcut sau ce poate să facă. Deci începem o analiză de preluare corectă”, a declarat Mihai Lupu.

Majoritatea instituţiilor de cultură din municipiu şi judeţ se află în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa. Întrebat dacă domeniul culturii va fi o prioritate în mandatul său, Mihai Lupu a precizat că acesta o să fie un punct important pe agenda sa.

„Cultura va fi un punct important pe agenda mea pentru că aşa cum ştiţi în campanie am avut un proiect care se numeşte «Educaţie prin cultură» şi asta înseamnă instituţii foarte bine puse la punct și dotate”, a mai precizat noul preşedinte al CJC.

M.G., V.I.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.