Prima aplicație mobilă pentru pentru îngrijiri medicale în siguranță la domiciliu

0
164

Într-o perioadă în care pandemia a redus posibilitatea călătoriilor și a făcut aproape imposibile întâlnirile între membrii familiilor care locuiesc în orașe sau chiar state diferite, îngrijrea medicală de care au nevoie rudele în vârstă, părinții și bunicii care locuiesc singuri, a fost precară dacă nu chiar inexistentă în cele mai nefericite cazuri.

Conștient de nevoia existentă pe piață, start-up-ul local Beesers a dezvoltat prima aplicație mobilă care ajută utilizatorii să găsească rapid și eficient personal medical specializat care oferă îngrijri la domiciliu în condiții de maximă siguranță.

Printre serviciile specializate oferite de clinicile partenere aflate la dispoziția utilizatorilor se numără serviciile de testare RT-PCR Covid-19 la domiciliu, realizarea diagnozei sau administrarea injecțiilor. De altfel nevoia de siguranță și îngrijire a părinților și bunicilor este demonstrată de natura primelor comenzi primite pe aplicație. În prima lună de lansare au fost solicitate cu precădere testările RT-PCR COVID-19 la domiciliu și sesiune de kinetoterapie pentru cei care lucrează de acasă. 


Serviciile oferite pot fi comandate facil prin intermediul aplicației mobile care este disponibilă în Google Play și App Store și sunt dedicate cu precădere persoanelor care nu locuiesc în același oraș sau țară cu părinții și bunicii lor, cărora vor să le asigure suport medical specializat, de la personal acreditat de Ministerul Sănătății. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.