Primăria a plantat 120 de copaci pe străzile din Constanța

2
270

Aproximativ 120 de copaci au fost plantați, în aceste zile, de Confort Urban, pe aliniamentele stradale.

Primăria Municipiului Constanța, prin Confort Urban, a început programul de reamenajare a spaţiilor verzi, prin plantarea de platani, frasini, mesteacăni și castani.

În aceste zile, lucrătorii Confort Urban au plantat peste 120 de platani, în locul celor uscaţi, care au fost înlăturaţi în anii anteriori, și în casetele construite special pentru spații verzi, de pe trotuarele reconstruite. Astfel, au fost plantați 45 de platani pe strada Termele Romane, 40 pe strada Traian și Prelungirea Traian, 14 pe Bulevardul Mamaia și unsprezece pe Bulevardul Aurel Vlaicu.

Angajații Confort Urban vor mai planta, în perioada următoare, încă 200 de platani, 50 de frasini, 150 bucăți de mesteacăn, 200 de arțari și castani. Vor urma plantări de arbori și pe strada Unirii, Baba Novac, în parcarea de pe strada Traian și în cea de pe strada Lotca din cartierul Tomis Nord.

V.I.

2 COMENTARII

  1. Îmi place cum presa lauda plantările de arbori. Însă nu-mi place că nu spune că cea mai mare parte din arbori se usucă imediat pentru că plantările se fac prost la repezeală în betoane sau pietroie, cu arbori prost aleși poate chiar uscați, ce-i mai ieftin pe piață și ce se poate deconta mai scump. Și uite așa în Constanța singurii arbori maturi sunt cei de pe vremea lui Împușcatu. Nu înțeleg cum presa nu vede aceste lucruri, sau aici sunt doar ziarele lui Mazăre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.