Primăria caută ofertanți pentru promovarea proiectului de reamenajare a zonei pietonale din centru, etapa II

0
319
Piața Ovidiu. FOTO Cătălin SCHIPOR

Primăria Constanța a inițiat o achiziție pentru promovarea proiectului „Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța – etapa II“.

Administrația locală caută firmă care să macheteze, să furnizeze și să monteze materialele de informare și publicitate pentru promovarea proiectului „Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța – etapa II“, conform Manualului de Identitate Vizuală pentru Programul Operațional Regional 2014 -2020, prin care sunt finanțate lucrările.

Prin proiect vor fi reabilitate 27 de străzi, ca spații exclusiv pietonale și pentru transport nemotorizat.

Firma câștigătoare va trebui să macheteze / publice / furnizeze / monteze două comunicate de presă (la începerea și finalizarea proiectului), un panou temporar de informare, o placă permanentă la final, 300 de afișe A2, 500 de pliante și 1.000 de hărți cu traseele de transport public.

Comunicatele trebuie publicate într-o publicație generalistă on-line, care are minimum 3.000 de vizitatori unici pe lună.

Durata contractului de promovare va fi de 31 de luni, iar acesta va fi atribuit pe baza criteriului prețul cel mai scăzut. Valoarea estimată este de 23.000 de lei, fără T.V.A.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 7 aprilie a.c., ora 23.59.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.