Jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în acest sfârșit de săptămână

0
88
Echipaj al IJJ Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

În acest sfârșit de săptămână, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, jandarmii tulceni, împreună cu reprezentații Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea vor executa misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice pe întreg teritoriul județului Tulcea.

Jandarmeria Tulcea, împreună cu celelalte instituții cu atribuții de ordine publică, vor asigura măsurile de ordine în zona lăcașelor de cult din municipiul Tulcea cu ocazia sărbătoriri Paștelui Catolic, fiind prezenți pentru prevenirea și descurajarea producerii unor fapte antisociale, îndrumarea persoanelor precum și pentru supravegherea respectării măsurilor de protecție sanitară și a distanțării fizice.

Facem un apel la toți cei care vor merge la biserică în aceste zile să dea dovadă de responsabilitate și să respecte normele de protecție sanitară. Jandarmii vor fi prezenți pentru protejarea persoanelor și pentru prevenirea oricăror incidente care ar putea afecta ordinea publică.

De asemenea, în acest sfârșit de săptămână, jandarmii vor avea în vedere și desfășurarea unor acțiuni cu caracter preventiv, pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară în zonele aglomerate și în alte zone de interes operativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.