Primăria comunei Topraisar continuă demersurile pentru înființarea rețelei de gaze

0
411

Primăria comunei Topraisar intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă „Dobrogea – Litoral”, Avizul de Gospodărire a Apelor pentru proiectul: „Înființare Distribuție Gaze Naturale în comuna Topraisar, județul Constanța.”

Astfel, în conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, comuna Topraisar cu sediul pe strada Școlii numărul 15, intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă „Dobrogea – Litoral”, Avizul de Gospodărire a Apelor pentru proiectul: „Înființare Distribuție Gaze Naturale în comuna Topraisar, județul Constanța.”

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de Gospodărire a Apelor, pot contacta solicitanta de aviz la adresa menționată. Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantei: Primăria Topraisar, telefon 0786/355.646 sau la adresa: județ Constanța, strada Școlii nr. 15, loc. Topraisar, după data de 8 septembrie 2021.

L.M.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.