Se strâng semnături la Topraisar pentru înființarea rețelei de gaze

0
84
retea gaze

Înființarea rețelei de gaze este un proiect care se află în implementare în mai multe comune din județul Constanța. Doar că, în unele UAT-uri documentațiile sunt mai avansate, iar în altele abia la început. În ceea ce privește comuna Topraisar, proiectul a ajuns la faza de strângere de semnături, adică locuitorii își vor exprima sau nu dorința de a avea o nouă sursă de încălzire în locuință.

În acest sens, Primăria Topraisar informează că în vederea obţinerii finanțării din fonduri europene nerambursabile, pentru proiectul „Înfiinţare distribuţie gaze naturale” în perioada 08.03.2021 – 19.03.2021 personalul primăriei va fi prezent în teren pentru obţinerea angajamentelor din partea populației cu privire la branșare. Acest lucru este impus ca și condiţie de finanțare deoarece branșamentele până la limita proprietăţii vor fi cuprinse în proiect, urmând ca de la limita proprietății până în interiorul imobilului să fie suportate de către beneficiarul final, în urma punerii în funcțiune a instalației de gaz. Cei care nu vor fi găsiți acasă, dar sunt de acord cu semnarea angajamentelor se pot prezenta la sediul primăriei pentru a semna documentele.

În luna octombire 2020, primarul comunei Topraisar, Gheorghe Stelian, vorbea despre acest proiect și despre faptul că este nevoie de intabularea străzilor prin cadastru pentru racordarea comunei la gaze.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.