Primăria Constanța a emis Certificat de Urbanism: bloc de 8 etaje în stațiunea Mamaia

0
599
sursa foto: thecounselor.ro

Piața rezidențială din nordul litoralului se află într-o continuă dezvoltare de câțiva ani și se pare că pandemia de coronavirus a amplificat aceste investiții, dat fiind faptul că turiștii au preferat stațiunile din țară pe perioada sezonului estival.

Una peste alta, în  cursul anului trecut peste 4.500 de apartamente s-au aflat în construcție, 3.000 dintre acestea livrate pentru anul curent. Potrivit profit.ro , în Năvodari – Mamaia au fost livrate peste 8.000 de locuințe în ultimii cinci ani, conform datelor Institutului Național de Statistică și SVN Romania, cea mai mare parte dintre acestea fiind cumpărate ca locuințe de vacanță sau în scopul închirierii în timpul sezonului turistic de vară.

Tocmai din acest motiv afaceriștii sunt în goana după astfel de construcții profitabile, iar în cursul zilei de marți, 4 mai a.c., societatea Neo Mamaia a obținut din partea Primăriei Constanța, Certificatul de Urbanism cu numărul 1342 în vederea construirii unui imobil cu regim de înălțime P+5-8 etaje cu destinația apartamente de vacanță, locuințe permanente și amenajări ale spațiilor publice, semipublice și private. Amplasamentul va fi situat pe Aleea Lamia, numărul 8, zona Mamaia Nord.

Precizăm că blocul de opt etaje face parte dintr-un ansamblu rezidențial ”Neo Mamaia” dezvoltat de societatea cu același nume, într-o zonă exclusivistă, iar încă din anul 2020 apartamentele au fost scoase la vânare, fiind încă în construcție, vorbim despre un imobil de apartamente amplasat pe Aleea Lamia, numărul 4. (detalii AICI)

Una peste alta, în luna mai, anul 2019 societatea Neo Mamaia SRL a obținut de la Primăria Municipiului Constanța, două acte de urbanism care vizează un bloc de 5 etaje, ridicat pe aleea Lamia, stațiunea Mamaia.

Societatea Neo Mamaia SRL  a luat naștere la data de 15 septembrie 2017, având sediul pe strada Maxim Gorki 20 din sectorul 1, București. Asociați sunt, societatea Neo Properties Developement SA și Octavian Avrămoiu care este și administrator al Neo Mamaia SRL. Din 207, anul înființării, 2018 și 2019, cifra de afaceri a firmei este 0 și datorii de aproimativ 33.000.000 de lei.

Citește și:

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.