Primăria Constanța achiziționează echipamente pentru patru locuri de joacă

0
250
Locuri de joacă - Foto. Primăria Constanța

Primăria municipiului Constanța continuă demersurile în ceea ce privește modernizarea locurilor de joacă din oraș. În acest sens a lansat, în cursul zilei de marți, 9 noiembrie a.c., o licitație publică privind achiziția și montarea echipamentelor de joacă în patru parcuri de pe raza municipiului Constanța. Conform anunțului, acest obiect de investiții va fi finanțat din bugetul local.

Cele patru locații la care face referire proiectul sunt: parcul din cartierul Poarta 6, parcul din zona Doraly care are nevoie urgentă de reabilitare și modernizare pentru că echipamentele de joacă arată într-o stare deplorabilă, locul de joacă sistuat pe strada Arcului/ Liliacului și locul de joacă de pe bulevardul 1 Mai, bloc H8.

Menționăm că municipalitatea nu se află la prima achiziție publică ce vizează locurile de joacă din oraș, iar la începutul lunii septembrie a anului curent Primăria Constanța lansa o licitație publică privind reamenajarea a zece locuri de joacă. (vezi AICI)

Revenind, obiectul prezentei achiziții, acesta se referă la achiziţia şi montarea unor echipamente de joacă pentru înlocuirea celor deteriorate de la locurile de joacă existente în municipiul Constanța, precum și achiziţia şi montarea acestor produse se impune în scopul menţinerii în stare de funcționare a locurilor de joacă existente.

Echipamente de joacă vor fi compuse din: un tobogan dublu cu pornirea de la înălțimea de 1 m , un tobogan spiral cu pornirea de la ănălțimea de 1.5 m, trei platforme, o scară de acces principala cu balustrade din polietilenă, un element de urcare între platformele de 1 m și 1,5 m, un panou de protecție – joc rotativ, două panouri de protecție cu elemente decorative în relief, un  panou de acces la toboganul dublu, un mini tunel de acces la toboganul spiral, două panouri de protecție metalice pentru accesul la toboganul spiral, spațiul de siguranță va avea dimensiunea de 7.5 x 8.5 m.

Conform Caietului de sarcini, capacitatea echipamentelor de joacă este de 16 copii, cu vârste de peste 3 ani.

Valoarea estimată este de 96.981,89 lei fără TVA. Durata contractului va fi de 60 zile de la data semnării de ambele părți. Termenul minim de valabilitate al ofertei este de 60 zile, care va fi menționat în ofertă.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.