Angajatul ISU Constanța care a abuzat sexual două minore de 14 ani, vrea în libertate. Judecătorii i-au respins acțiunea

0
2239
Adrian Stratila ramane in arest - sursa foto: Facebook

A abuzat sexual două copile, iar acum se plânge că nu mai suportă aerul celulei. Este vorba despre Adrian Strătilă, comandant de echipaj și paramedic în cadrul SMURD Constanța, acuzat că a abuzat o minoră de 14 ani, prietenă cu fiica sa care are o vârstă apropiată cu a victimei, dar și o altă minoră pe care a racolat-o în aceleași copuri.

Plt. adj Adrian Strătilă, angajat în cadrul ISU Constanța, a fost arestat în luna mai a anului în curs, sub acuzația de agresiune sexuală și  racolare a minorilor în scopuri sexuale. În luna septembrie, instanța a decis menținerea măsurii arestului preventiv și a respins înlocuirea acesteia cu o măsură mai blândă, precum arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Pe data de 3 noiembrie, judecătorii au menținut aceeași măsură, pe care au prelungit-o cu încă 30 de zile. Numai că individul a contestat decizia instanței de fond – Judecătoria Constanța –  la Tribunal, sperând că aici va avea sorți de izbândă.

Numai că nu a fost să fie așa. Marți, 9 noiembrie, judecătorii de la Tribunal au respins contestația ca nefondată, urmând ca militarul să își petreacă urmăatoarea perioadă tot în arest, măsura preventivă luată împotriva sa în luna mai și menținută până în prezent.

Așa cum arătam mai sus, individul este acuzat că a racolat două minore, una de 14 ani, cealaltă nu se știe ce vârstă avea, cu care a întreținut relații sexuale. În luna mai a acestui an, ISU Constanța i-a suspendat contractul de muncă până la clarificarea situației.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.