Primăria Constanța caută membri pentru Consiliile de Administrație ale CT BUS și RAEDPP

0
414

Primăria Municipiului Constanța a declanşat procedura de recrutare și selecție de candidaţi pentru nominalizarea în vederea numirii membrilor Consiliilor de Administraţie ale CT BUS SA și RAEDPP.

Până în data de 13 octombrie a.c., ora 10.00, cei interesați își pot depune dosarele de candidatură pentru Consiliile de Administrație ale CT BUS și Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.

Candidații trebuie să fie absolvenți ai unui program de studii superioare cu diplomă de licență în cadrul unei instituții de învățământ superior în domeniile științe inginerești, economic sau juridic, să nu se afle în conflict de interese care să îi facă incompatibili cu exercitarea funcției de administrator în CA al CT BUS sau RAEDPP, și să nu se afle în litigiu cu regia sau societatea de transport în comun. În plus, trebuie să facă dovadă a a cel puțin zece ani vechime în muncă în domeniul studiilor superioare absolvite și competețe profesionale dovedite prin experiența de cel puțin trei ani de administrare sau conducere dobândită în cadrul unor regii autonome, societăți cu capital majoritar de stat sau din sectorul privat, să nu fi făcut poliție politică, să nu fi fost condamnați definitiv etc.

Evaluarea dosarelor depuse va dura cel mult două zile, în această etapă verificându-se conformitatea administrativă a dosarelor și eligibilitatea candidaturilor.

În următoarele două zile se va face selecția inițială. Pentru aceasta, candidații vor completa două chestionare electronice de evaluare și apoi vor fi intervievați. Se face o primă evaluare a competenţelor şi trăsăturilor, şi o primă ierarhizare a acestora.

În etapa finală, vor fi evaluate competenţele şi trăsăturile candidaţilor selectați, atât pe baza interviului, cât şi a declaraţiei de intenţie. Apoi se va elabora lista ierarhizată a candidaţilor, din care se vor face propunerile de nominalizare.

Dosarele de candidatură se depun atât pe suport hârtie, în plic închis şi sigilat, la sediul Primariei Municipiului Constanta de pe Bulevardul Tomis nr. 51, dar şi în format electronic.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.