Primăria Constanța cumpără servicii de reabilitare a jardinierelor din diferite zone ale orașului, cu peste 1 milion de lei

0
180

Primăria municipiului Constanța cumpără servicii de peste 1 milion de lei pentru reabilitarea jardinierelor amplasate în diferite zone ale orașului. Municipalitatea a lansat un anunț de achiziție publică privind lucrări de reparații ale jardinierelor (zidurilor de sprijin) amplasate în zonele Cora, Balada, Icil, dar și câteva străzi din municipiu.

Potrivit informațiilor din caietul de sarcini, Primăria Constanța spune că este nevoie de astfel de investiții pentru că, în urma verificărilor efectuate pe teren de către inspectorii Serviciului Amenajări Urbane, precum și a sesizărilor primite, s-a constatat că o mare parte din jardinierele (zidurile de sprijin) amplasate pe domeniul public al municipiului prezintă un nivel mare de degradare, unele fiind degradate iremediabil.

Zonele unde se vor întreprinde lucrările sunt: Cora Brătianu, bloc SR5, SR2, SR3, Balada, bloc L52, bulevardul I.C. Brătianu, zona Icil, bloc F1A, F1B, strada I. L. Caragiale, bloc L 24, L 25, L 26, bulevardul 1 Mai- Strada Theodor Burada- Prelungirea Traian, bloc H9, H10, strada Mircea cel Bătrân, bloc MD7A, MD7B, bulevardul Tomis, bloc T1.

Valoarea estimativă fără TVA este de 1.136.979,67 de lei, adică, 229.723,96 de euro. Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: primarul municipiului Constanța Vergil Chițac, viceprimarii Rusu Ionut și Florin Cocargeanu, city managerul Felicia Ovanesian, etc.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.