Primăria Constanța dă peste 23.000 de euro unei firme din Buzău, administrată de un liberal, pentru documentația tehnico-economică privind consolidarea malurilor lacului Tăbăcărie

1
7471

Primăria Constanța a încheiat un contract în vederea serviciului de elaborare a documentației tehnico-economice pentru „Reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcăriei”. Prețul contractului este de 96.100,00 de lei fără TVA, adică 114.359 de lei cu TVA (23.138,18 de euro).

Obiectul contractului îl constituie prestarea serviciului de elaborare documentație tehnico-economică pentru „reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcariei” (DALI, PAC, PT, DDE, CS, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor și asistență tehnică), în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini. Durata contractului este de 24 de luni de la data semnării.

Firma cu care a încheiat Primăria Constanța contractul este Mărăcine Nicomar S.R.L., cu sediul în satul Beceni, comuna Beceni, iar punctul de lucru este Șoseaua Brăilei, numărul 2, din Buzău. Administratorul firmei este Mărăcine Nicolae. Acesta a fost consilier județean din partea PNL în mandatul 2016 – 2020.

Context:

În luna iulie a.c., Primăria Constanța a încheiat un contract pentru întocmirea unei expertize tehnice privind siguranța și stabilitatea terenului din vecinătatea imobilelor Biserica Greacă – Esplanada – Plaja Modern. Valoarea achiziției a fost de 133.100 de lei.

Citește mai multe aici: În sfârșit, Primăria a înţeles că taluzul dintre Biserica Greacă și Plaja Modern se prăbușește: firma unui liberal din Buzău expertizează stabilitatea acestuia – focuspress.ro

Firma administrată de Nicolae Mărăcine a avut în anul 2021 o cifră de afaceri de 1.113.639 de lei, datorii de 245.542 de lei și 14 angajați, conform listafirme.ro.

În luna iulie a.c., Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism pentru reabilitarea și consolidarea malurilor Lacului Tăbăcărie, etapele Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și proiect pentru obținerea autorizației de construire.

Citește mai multe aici: Administraţia locală înaintează în demersurile pentru reabilitarea și consolidarea malului Lacului Tăbăcărie – focuspress.ro

Petruț IACOB

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.