Primăria Constanța intenționează să achite peste 670.000 de euro pentru reamenajarea a cinci locuri de joacă

0
221

Primăria Constanța a inițiat o achiziție pentru reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiu. Este vorba despre cinci locații: strada Cișmelei – Tomis Nord, strada Pictor Nicolae Tonița, Aleea Egretei – blocul Av10, strada Bravilor – bloc H1, strada Dionisie cel Mic – bloc 56/58. Valoarea totală estimată este de 2.793.249.71 de lei fără TVA, adică 3.323.967,15 de lei cu TVA ( 672.688,68 de euro).

Executantul se obligă să finalizeze lucrările în termen de 12 luni de data emiterii ordinelor de începere lucrării emise de către beneficiar. Suma duratelor cuprinse în ordinele de începere, respectiv perioada până la emiterea ordinelor de sistare, după caz, nu trebuie să depășească durata totală a contractului, se arată în caietul de sarcini.

La începutul lunii august a.c., conform unui anunț de achiziție postat pe SEAP, Primăria Constanța intenționa să achite peste 8 milioane de lei pentru întreținerea locurilor de joacă. Este vorba de achiziția Înlocuire componente deteriorate și menținere – întreținere locuri de joacă.

„Pentru menținerea echipamentelor de joacă pentru copii și aparatele de fitness montate pe domeniul public al municipiului Constanța în stare corespunzătoare de folosință este necesară înlocuirea componentelor deteriorate și întreținerea și menținerea acestora”, se arată în descrierea achiziței publice.

Valoarea totală estimată este de 8.401.447.46 de lei, adică peste 1,7 milioane de euro.

Citește mai multe aici: Primăria Constanța intenționează să achite peste 1,7 milioane de euro pentru întreținerea locurilor de joacă – focuspress.ro

Pe data de 22 iulie 2022, Primăria Constanța a emis patru certificate de urbanism, pentru reabilitarea unor locuri de joacă. Documentele pentru reamenajare locuri de joacă existente în municipiul Constanța au o valabilitate de doi ani.

Citește mai multe aici: Se pregătește reabilitarea a patru locuri de joacă – focuspress.ro

Petruț IACOB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.