UPDATE. Constanța va avea și festival de statui vivante

1
1637
FOTO: Teatrul Masca

Primăria Constanța a semnat un contract de finanțare nerambursabilă, pentru organizarea Festivalului Statuilor Vivante de la Malul Mării.

Valoarea totală a proiectului este de 215.000 de lei, TVA inclus, finanțarea nerambursabilă fiind de 192.000 de lei. Organizatorul festivalului, Asociația Culturală pentru Copii și Tineret Art Theatre, va asigura o co-finanțare de 23.000 de lei.

Contractul a fost semnat în data de 26 septembrie a.c., în urma ultimei sesiuni de selecție de proiecte nonprofit de interes general din domeniul tineret, organizată de administrația locală. Au fost depuse trei proiecte, dar au fost declarat câștigător doar acesta, Rusu I. Georgiana PFA şi Asociația Dominium fiind descalificate, pentru neîndeplinirea condițiilor obligatorii de calificare.

Suma reprezentând contribuția Primăriei se va vira în trei tranșe. Avansul va fi de 30%, iar celelalte tranșe vor fi acordate numai după ce Art Theatre va demonstra cu documente justificative cheltuirea tranșei anterioare.

Asociația a organizat, în acest an, și Blue Theatre Revolution University Contest și Seri de teatru și Muzică la Pontul Euxin, ediția a IV-a, pentru 492.000 de lei, finanțare nerambursabilă de la Primăria Constanța.

UPDATE. Festivalul va avea loc în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, în Parcul Arheologic.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.