Primăria Constanța își cumpără echipamente, ustensile și utilaje pentru ca asistații sociali să taie iarba din oraș

0
2097

Administrația locală a inițiat o achiziție directă pentru diverse echipamente de grădinărit, în valoare de peste 114.000 de lei.

Primăria Constanța achiziționează echipamente, ustensile, utilaje motorizate termic sau electric, piese de schimb și consumabile necesare pentru întreținerea spațiilor verzi din oraș. Adică un scarificator, cinci motofierăstraie, cinci motocoase, trei motofoarfece, două mașini de tuns gazon, un motocultivator, o motocositoare etc. Toate trebuie să aibă o garanție de minimum doi ani.

Acestea vor fi folosite, pentru lucrările efectuate pe domeniul public, de către beneficiarii Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat și de persoanele care prestează muncă nerenumerată în folosul comunității, în baza unor sentințe definitive ale instanțelor de judecată. Oare le face cineva protecția muncii acestora, ca să nu se rănească folosind utilajele și echipamentele?

Firmele interesate pot depune oferte până în data de 15 iunie a.c., iar câștigătoarea va putea livra ustensilele de grădinărit în șase luni de la semnarea contractului. Acesta va fi atribuit pe baza criteriului prețul cel mai scăzut.

Valoarea contractului va fi de maximum 114.384,81 lei, fără T.V.A.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.