Primăria Constanța, licitație de aproximativ 90 de mii de euro, pentru a repara acoperișul fostei Școli Nr. 19

0
168

Primăria municipiului Constanța a lansat un anunț de achiziție publică pentru atribuirea unui contract de prestări servicii pentru reparațiile unui acoperiș fără a schimba forma acestuia. Imobilul la care face referire este fosta Școală Generală Nr. 19, situat pe strada Medeea, nr. 25 A.

Municipalitatea intenționează să folosească acest imobil pentru spații de birouri, însă, este nevoie ca acoperișul să fie reparat pentru că prezintă infiltrații în tavane, din cauza vechii.

Durata contractului este de 90 de zile de la semnarea acestuia de către ambele părți. Termenul de execuție a lucrărilor de reparații acoperiș fără a schimba forma acestuia la imobilul aparținând Primariei municipiului Constanța, situat pe str. Medeea nr. 25a este de 60 zile de la data emiterii ordinului de lucru.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform prezentului anunț, caietului de sarcini și a Listei de cantități pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.

Ofertanții pot solicita clarificări anterior depunerii ofertelor, pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro Potențialii ofertanți au obligația de a consulta anunțul de publicitate, publicat pe site-ul primăriei municipiului Constanța, în vederea verificării răspunsurilor la solicitările de clarificări, dacă va fi cazul.

Valoarea estimată fără TVA este de 441.108,40 lei fără TVA ( 89.533,14 euro), iar data limită primire oferte este joi, 11 august a.c., ora 23:59

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.