Primăria Constanţa, maraton de vaccinare. Chițac: “Duminică deschidem un nou centru de vaccinare în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase”

0
997
Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Primăria Constanța a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că deschide un nou centru de vaccinare și că va organiza un maraton de vaccinare.

Dragi constănțeni, mâine deschidem un nou centru de vaccinare în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Astfel, începând de la ora 8 dimineața organizăm un maraton de vaccinare de 24 de ore, urmând ca programul ulterior de funcționare a centrului să fie anunțat la începutul săptămânii viitoare”, a anunțat primarul Vergil Chițac.

Este un moment critic pe care România îl traversează și trag speranța că din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră conștientizați importanța vaccinării. După cum vedeți, zilele acestea ambulanțele și mașinile mortuare abia mai fac față solicitărilor și cruda realitate este că peste 90% dintre acestea transportă persoane infectate și nevaccinate. Este o tragedie pe care trebuie să o depășim împreună și vă rog să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră și a celor pe care îi îndrăgiți”, a mai spus primarul.

Persoanele care doresc să se vaccineze, se pot prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, doar pe baza cărții de identitate.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.