Primăria Constanța, omagiu după moartea polițistului local Marius Marga

0
477

Primăria Constanța a transmis că polițistul local Marius Marga a încetat din viață. Instituția a transmis condoleanțe familiei.

Postarea Primăriei Constanța:

Astăzi ne-a părăsit polițistul local Marius Marga, unul dintre cei mai buni specialiști ai Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Născut pe meleaguri argeșene, a absolvit cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport-Universitatea Ovidius din Constanța și a activat timp de 22 de ani în cadrul IPJ Constanța. În perioada 2003-2004 a fost șef de grupă în cadrul SAS Constanța și specialist în pirotehnică.
De asemenea, a avut o contribuție prodigioasă în domeniul sportului constăntean, fiind vicepreședinte al Asociației Județene de Box Constanța, președinte al Asociației Sportive Dinamo Constanța din cadrul IPJ Constanța, din 2003-arbitru AIBA și membru în Colegiul Central de Arbitri din cadrul Federației Române de Box.
Primăria Municipiului Constanța aduce un profund omagiu regretatului Marga Marius și transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.