Primăria Constanța s-a răzgândit: vrea să repare Casa Căsătoriilor și să monteze ceasuri stradale de peste 300.000 de lei

0
819

Vineri, 30 iulie a.c., consilierii locali constănțeni vor vota și un proiect de hotărâre pentru rectificarea bugetului local pe anul 2021. Conform acestuia, administrația locală vrea să repare Casa Căsătoriilor.

Bugetul local al municipiului Constanța pe anul 2021 a fost aprobat de către aleșii locali în luna aprilie a.c. Acesta a fost rectificat, deja, de două ori, în lunile mai și iunie a.c., iar primarul Vergil Chițac propune o nouă rectificare. Proiectul de hotărâre în acest sens se află pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iulie a.c.

Printre modificările pe care edilul-șef vrea să le aducă bugetului local se numără și transferul sumei de un milion de lei de la capitalul ce viza programul „Lucrări de reparații la Liceul Vasile Pârvan“. Dacă aleșii locali vor aproba rectificarea, fondurile vor fi folosite pentru „Lucrări de reparații la Casa Căsătoriilor“.

În același timp, primarul Vergil Chițac propune o diminuare a sumei alocate investiției „Forare puțuri pentru sistemul de irigat“, cu 384.000 de lei. Acesta dorește ca banii să fie folosiți pentru dotări în oraș, și anume ceasuri stradale.

De asemenea, edilul-șef dorește să suplimenteze cu 13.000 de lei bugetul investiției „Execuție branșament electric aferent locației Plaja Modern“, bani pe care îi transferă de la un alt obiectiv: „Execuție lucrări de amenajare teren aferente imobilului Cazino Constanța“.

Valentin ISPAS

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.