Primăria Constanța va asfalta străzile din cartierul Universitate

1
144
foto cu rol ilustrativ

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) decide că proiectul de asfaltare a străzilor din cartierul Universitate nu se supune evaluării impactului asupra mediului. Astfel, Primăria municipiului Constanța va asfalta străzile Cuarțului (strada 3), Opalului, Safirului, Agatului,  Ametistului, Perlei, Topazului, Smaraldului.

Cartierul Universitate este unul dintre noile cartiere ale Constanței unde investitorii își dezvoltă afacerile și proiectele de edificare a mai multor imobile, urmare a cererilor de locuințe.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, a fost emis certificatul de urbanism pentru lucrările de construire a tramei stradale din cartierul Universitate, iar cei de la Confort Urban lucrează acum la studii și avize.

Certificatul de Urbanism nr. 552 a fost emis la data de 10 februarie 2021, iar municipiul Constanța prin SC Confort Urban SRL, a obținut documentul necesar pentru a efectua lucrări de construire aferente tramei stradale din municipiul Constanța – cartier Universitate – Etapa I: strada Cuarțului, strada Opalului, strada Safirului, strada Agatului, strada Ametistului, strada Perlei, strada Topazului, strada Smaraldului – Faza SF și PAC.

Loredana MIHAI

1 COMENTARIU

  1. Primaria vrea sa asfalteze dar mai intai trebuie ca R.A.J.A.sa lege toate constructiile la sistemul de canalizare bagat pe strazile enumerate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.