Primăria Constanța va organiza festival de muzică lăutărească și populară de peste 1 milion de lei

1
4807
Foto cu rol ilustrativ

Primăria Constanța organizează procedură proprie pentru atribuirea contractului de achiziţie servicii pentru organizarea unui eveniment în perioada 2-4 septembrie a.c., în parcarea de lângă Plaja Modern.

Conform Caietului de sarcini, festivalul va aduce în atenția publicului muzica românească lăutărească și de petrecere, muzica și dansurile populare românești și ale etniilor. Administrația locală promite momente de neuitat, susținute de artiști, orchestre, tarafuri și ansambluri, cu experiență și recunoaștere în rândul iubitorilor acestor genuri muzicale și nu numai.

În prima zi, 2 septembrie a.c., vor urca pe scenă Lupii lui Calancea, Taraful de la Vărbilău, Taraful Ionel Tudorache și Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase. În data de 3 septembrie a.c vor cânta Loredana, Taraful Rutenilor, Marius Mihalache & Band, Raluka & Proiectul Balcanik. Iar în ultima zi, Andra, Damian Drăghici și Ionuț Galani. Evenimentul va fi prezentat de Ionuț Dulgheriu.

Invitat special este Mircea Dinescu. De asemenea, vor fi invitate Ansamblurile Elpis, Iholu, Brâulețul, Galuboe More, Nairi, Can Renkler, Fidanlar și Mirala Pană și Cabaret Unique, care vor dansa și cânta minimum 15 minute fiecare.

Recitalurile celorlalți artiști vor avea o durată de minimum 60 de minute, fiecare.

Valoarea estimată a festivalului este de 1.091.230,15 lei, fără TVA.

Achiziția este împărțită în două loturi:

  • Lotul I – recitaluri artiști – 629.886,4 lei, fără TVA
  • Lotul II – închiriere scenotehnică, sonorizare, lumini și servicii conexe – 461.343,75 lei, fără TVA

Operatorii economici pot depune oferta pentru un singur lot sau pentru ambele loturi.

Criteriul de atribuire pentru Lotul 1 este cel mai bun raport calitate – preț, iar pentru Lotul II, prețul cel mai scăzut.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 19.08.2022, ora 11.00. Acestea vor fi deschise în aceeași zi, la ora 12.00.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

  1. sa manance si gura lu’ manelistii ceva, ca e de-ai nostrii, ne aduce voturi.
    De ce da dam un milion din banii prostimii la actorii Constantei, da-i la naiba, ne strica odrasleli! Mai baga o manea Virgilicaaa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.