Primăria dă undă verde: McDonald’s din zona Delfinariu îşi extinde cabinele drive

0
558

Primăria municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism solicitat de societatea Premier Restaurants SRL pentru modificările ce vor fi aduse restaurantului Mc Donals din zona Delfinariu. Acestea se referă la extinderea cabinelor drive.

După ce a fost eliberată Autorizația de Construire, în luna august a anului curent pentru realizarea unor investiții la nivelul liniilor de drive și acces, precum și refacerea circulației interioare și parcări, în cursul zilei de joi, 4 noiembrie a.c., un Certificat de Urbanism, cu numărul 3370, ce vizează, de data aceasta extinderea cabinelor drive ale restaurantul McDonald’s. În plus de aceasta, se vor executa modificări interioare și exterioare ce se vor executa la construcția existentă în regim de înălțime de P+1Etaj. Actul eliberat astăzi are o valabilitate de 12 luni.

Amplasamentul este situat pe strada Zorelelor, intersecție cu Delfinariu din municipiul Constanța.

Societatea Premier Restaurants România SRL a luat naștere la data de 13 septembrie 1994, având sediul pe Șoseaua Nicolae Titulescu, numerele 4-8 din Sectorul 1 al capitalei. Administratori sunt Paul Drăgan, Camilleri Geoffrey, Hili Carmelo, Tedesco Victor, iar ca asociat este firma Premier Capital SRL.

În 2020, Premier Restaurants România a realizat o cifră de afaceri de peste 869 de milioane de lei și un profit net de peste 87,6 milioane de având, având un număr mediu de 3.812 angajați. Firma are 89 de sedii secundare în județele României.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.