Primăria organizează, iar, lecții de dans și fitness pe Bulevardul Tomis

0
263

De sâmbătă, 24 iulie a.c., de la ora 08.00, și până duminică, 25 iulie a.c., la ora 23.00, Bulevardul Tomis se transformă, iar, în zonă de promenadă, pentru cei care vor să își petreacă timpul în aer liber.

Sâmbătă, 24 iulie a.c., de la ora 09:00, instructorul de fitness Mariana Ciorbă de la World Class România va avea mai multe reprezentanții pe Bulevardul Tomis (de la Miga la Lupoaică), la care pot participa toți cei prezenți.

La lăsarea serii, de la ora 20:00, clubul de dans sportiv Ritmo del Mar va oferi lecții celor interesați. Clubul este membru al Federației Române de Dans Sportiv din anul 2006. Din anul 2013, organizează Cupa Del Mar, competiție de nivel național care promovează dansul sportiv constănțean.

Iar duminică seară, de la ora 20.00, și Encanto Dance Academy (Vlad Dumitrescu, Mihaela Cândea și Lavinia Toma) va oferi lecții gratuite de dans pentru toți cei care vor să simtă ritmurile muzicii latino: salsa, bachata, kizomba.

În plus, sâmbătă și duminică, începând cu ora 18.00, Bulevardul Tomis va fi open court pentru cei care doresc să joace baschet și badminton.

Până pe 15 septembrie, zona pietonală va fi deschisă pentru iubitorii de sport și cei care vor să participe la activități antrenante.

În continuare, cei care doresc să implice în acest proiect pot transmite cereri către Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.