Primăria Tulcea, o nouă licitație pentru lucrările edilitare din municipiu

0
170
Foto cu rol ilustrativ

Primăria Municipiului Tulcea a lansat o licitație publică pentru achiziția de „Lucrări edilitare străzi Municipiul Tulcea, Zona Est“. Prin realizarea investiției se urmărește îmbunătățirea colectării apelor, prin realizarea și reabilitarea rețelelor de apă și de canalizare.

Astfel, se va realiza canalizare pluvială pe străzile: 24 Ianuarie, Armeana, Concordiei, Avram Iancu, Salciilor, Nicolae Balcescu, Prislav tronson strada Nicolae Bălcescu – sens giratoriu, Gloriei, Mihai Viteazu. Totodată, va fi realizată canalizarea menajeră și rețeaua de alimentare cu apă pe strada Mihai Viteazu.

Oportunitatea investiţiei rezultă din necesitatea asigurării următoarelor condiții: accesul la utilități – apa potabilă și canalizare pentru locuitorii municipiului Tulcea; îmbunătățirea semnificativă a sănătății locuitorilor din municipiu; creșterea nivelului de trai al locuitorilor municipiului; creșterea atractivității municipiului pentru investitori; creşterea ratei de conectare la reţelele de alimentare cu apă ale municipiului; asigurarea standardelor de calitate a apei potabile; reducerea infiltraţiilor; creşterea siguranţei în funcţionarea sistemelor de colectare şi tratare.

În aceste condiţii, se impune ca o necesitate reală implementarea prezentului proiect, care să conducă la ameliorarea condiţiilor igienico-sanitare de viaţa ale locuitorilor şi a activităţilor desfăşurate de aceştia.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 8.758.563,41 lei, iar cei interesați pot depune oferte de preț, prin platforma SEAP, până la data de 7.06.2023, ora 15.00.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.