Primăria Tulcea și CNAIR au semnat un protocol de colaborare pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru drumurile de centură ale municipiului

0
1385

Primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie și conducearea CNAIR s-au întâlnit la București pentru a pune bazele Protocolului de colaborare între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere si Municipiul Tulcea pentru realizarea în parteneriat a investiției „Proiectare Studiu de Fezabilitate, Proiect Tehnic și Documentație Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire, pentru Drumuri de legătură cu conexiune la Drumul Expres Constanța – Tulcea – Brăila cu municipiul Tulcea”.

Drumurile de centură vor conecta Drumul Expres cu Drumul European 87, între localitățile Mineri si Tulcea, cu Tulcea pe str. Babadag, cu DJ 222 între Tulcea și Agighiol și 222C, între Tulcea și Malcoci.

Protocolul de colaborare va fi supus aprobării Consiliului Local al Municipiului Tulcea în ședință extraordinară, urmând ca în perioada următoare municipiul va realiza achizițiile care vor fi finanțate de CNAIR, conform Ordonanței de urgență nr. 88/2020 privind instituirea unor măsuri, precum și acordarea unui sprijin financiar pentru pregătirea portofoliului de proiecte în domenii strategice considerate prioritare pentru perioada de programare 2021-2027, destinat finanțării prin Programul operațional Infrastructură mare 2014-2020 (POIM)

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.