Primarul Capitalei, Nicușor Dan, va fi cercetat pentru spălare de bani și înșelăciune

1
1469
Foto: Capital.ro

Potrivit EVZ.RO, dosarul în cauză a fost deschis în septembrie 2020 de către DNA pe numele primarului general Nicușor Dan, în urma unor denunțuri depuse de mai multe persoane.

În ordonanța de declinare a competenței, din dosarul penal privindu-l pe Nicușor Dan, procurorii DNA vorbesc despre infracțiuni precum spălare de bani sau înșelăciune.

„Dosarul, împreună cu un exemplar al ordonanței emisă în cauză urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea continuării cercetăriolor si sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în declarații, exercitarea fără drept a unor profesii sau activități, spălare de bani și înșelăciune”, se arată în documentul oficial al DNA, citat de sursa sus amintită.

C.S.


1 COMENTARIU

  1. evz=psd=ra#at . orice plangere se cerceteaza , indiferent cat de imposibila ar fi . Un primar are cateva sute de plangeri impotriva lui intr-un mandat , un politist cateva zeci pe an (nu toti , sunt si care nu au niciuna vreodata, depinde de loc). daca evz mananca un ra#at din lipsa de alte idei, voi il copiati ? bv. cel mai bun articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.