Primarul Chițac a anunțat că are un nou consilier

0
1293

Alin Vintilă, directorul Dobrogea TV, este noul consilier personal al primarului Constanței, Vergil Chițac. Acesta îl va consilia pe edilul-șef în privința comunicării și transparenței Primăriei Constanța.

Primarul Vergil Chițac a anunțat că, pentru o comunicare mai eficientă, și-a ales un nou consilier personal, pe Alin Vintilă, directorul Dobrogea TV.

„Dragi constănțeni, am preluat mandatul de primar într-o perioadă dificilă pentru toată lumea, din cauza pandemiei. Totodată, trebuie să punctez că este prima schimbare reală a administrației locale, după 20 de ani. Aceasta fiind situația, am considerat că este prioritar să rezolvăm problemele urgente ale orașului, dar și să punem capăt unor abuzuri tolerate de fosta administrație. Am ales să acționăm eficient, însă nu am reușit să comunicăm la fel de eficient.

Drept urmare, pentru a îmbunătăți acest aspect, am decis să numesc un consilier cu atribuții de comunicare, anume pe domnul Alin Vintilă. Dânsul are experiență îndelungată în acest domeniu și este cunoscut ca un bun profesionist. Va prelua funcția începând cu data de 15 februarie. Aveți încredere!“, a declarat Vergil Chițac.

Directorul Dobrogea TV este și unul dintre membrii Asociației Constanța Altfel, a reprezentat GSP pe partea de comunicare în cazul operațiunilor de ranfluare a epavei navei Queen Hind din 2020 și este managerul Regatei Marilor Veliere.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.