Primarul comunei Saraiu roagă locuitorii să nu dea curs teoriilor conspirației cu privire la vaccinarea antiCOVID

0
195

Luni, 25 octombrie a.c., în comuna Saraiu a avut loc un maraton de vaccinare antiCOVID. Primarul Dorinela Irimia roagă locuitorii să nu dea crezare teoriilor conspirației.

La Casa de Cultură din Saraiu, luni, 25 octombrie a.c., a avut loc un maraton de vaccinare antiCOVID.

Primarul Dorinela Irimia încurajează locuitorii să se vaccineze, să aibă încredere în cadrele medicale și în știință.

„Dragi sărăieni, vă rog să înțelegeți mesajul meu: întotdeauna sănătatea este prioritară! Avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră, nu mâine, nu peste o săptămână, ci acum. Avem nevoie să ne fiți alături, să ne ajutați, să aveți încredere în medici, în cadrele medicale.

Personalul medical a fost, este și va rămâne la datorie și după această pandemie care a schimbat vieți și a curmat destine. Este păcat ca locul siguranței să fie umbrit de vocile celor care încurajează și rostogolesc teorii ale conspirației, fără fundament, fără baze științifice dar care, prin modul de abordare, destabilizează opinii și generează nesiguranță și ezitare.

Aveți încredere în actul medical și în știință! Aveți încredere în adevărații profesioniști din Sănătate“, îndeamnă primarul Dorinela Irimia.

Edilul roagă locuitorii și să respecte măsurile igienico-sanitare, pentru protejarea fiecăruia dintre ei.

Săptămâna viitoare va avea loc un nou maraton de vaccinare antiCOVID în comuna Saraiu. Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon 0241/873.355 și 0729.165.339.

„Este important să respectați și măsurile igienico-sanitare. Vă rog să înțelegeți că doar prin vaccinare putem salva viețile semenilor noștri. Ne uităm la restul țărilor cu sisteme de sănătate mult mai performante: aproape toate au fost depășite de numărul mare de cazuri în lipsa vaccinului. Astăzi, însă, situația s-a schimbat. Numărul de internări a crescut semnificativ și, mai important, numărul de decese este mult mare.

În UK, institutul de sănătate publică transmite un mesaj clar și fără echivoc: vaccinarea a evitat peste 125.000 de decese, 250.000 de internări și peste 24 milioane de infectări!

Este o tragedie fiecare zi, în care ne mor oameni dragi, oameni tineri din familii și prieteni“, a mai spus primarul comunei Saraiu.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.