Primarul Constanței, vizitat de vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Fondurilor Europene

0
392

Miercuri, 11.11.2020, aflați într-o vizită pe litoral, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, au avut o întrevedere și cu primarul Constanței, Vergil Chițac. Guvernul a promis o atenție deosebită acordată investițiilor în orașul și județul de la malul mării.

Aflați într-o vizită pe litoral, cu ocazia semnării unor contracte de finanțare europeană cu unitățile sanitare din Constanța și Mangalia, vicepremierul Raluca Turcan și Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, au avut o întrevedere și la Primăria Municipiului Constanța, cu edilul Vergil Chițac, alături de Bogdan Huțucă, președintele P.N.L. Constanța.

„Am pus pe tapet prioritățile pe care le avem cu privire la dezvoltarea orașului pe bani europeni. Astfel, am subliniat importanța deosebită pe care o are modernizarea și refacerea rețelei de termoficare din Constanța, cât și proiecte de infrastructură referitoare la regenerarea urbană și la mobilitatea urbană. Domniile lor m-au asigurat că Guvernul condus de Ludovic Orban va acorda o atenție deosebită investițiilor în orașul și județul nostru. Le mulțumesc pentru deschiderea cu care au venit și pentru interesul acordat dezvoltării Constanței.

De asemenea, am primit cu bucurie vestea finanțării de către Guvern a Spitalului Județean Constanța în două proiecte diferite: 7,5 milioane de euro pentru dotarea spitalului cu aparatură și echipamente în lupta anti-COVID și alte 23,7 milioane de lei pentru un contract de finanțare prin fonduri europene de prevenție a cancerului colorectal, de care vor beneficia 50.000 de constănțeni cu vârste cuprinse între 50 și 74 de ani“, a declarat Vergil Chițac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.