Ouăle aruncate de Stila Sarafu costă aproape 200 de mii de euro. Atât i-au cerut victimele drept daune

0
1950
Maria Done ;i Stila Sarafu

La Constanța prețul ouălor ar putea exploda, după ce un banal scandal monden de la malul mării a făcut ca o pungă cu ouă să coste nu mai puțin de… 200 de mii de euro. Și nu vorbim despre ouă poleite cu aur sau bătute în fildeș. Sunt ouă de găină, cumpărate de la supermarket.

Totul a pornit de la un scandal, în urmă cu circa 2 săptămâni, când un personaj monden cu influențe underground, Sarafu Stila, a consumat o pungă cu ouă pentru a se răzbuna pe o altă “mondenitate”, Maria Done, fosta soție a unui alt afacerist controversat, Viorel Done, din cauza unor bârfe purtate în mediul online. De fapt, nu se știe cine a început, dar scandalul s-a mutat de pe Facebook pe strada Mircea cel Bătrân și pe bulevardul Mamaia, când Sarafu a dorit să-i facă un poliș cu produse “avicola” autoturismului condus de Maria Done. Totul a culminat în declarații la poliție și cu unele interdicții în ceea ce-l privește pe Stila Sarafu. Însă, ceea ce atrage atenția asupra acestui caz este prețul ouălor.

”Maria Done vrea despăgubiri de 500 de mii de lei, iar Alexandra Ceară vrea 50 de mii de euro. Aproape 200 de mii de euro costă niște ouă”, ne-a declarat Stila Sarafu.

Culmea ar fi ca acele ouă să fi fost cumpărate de la Profi, care a anunțat că a avut un lot de ouă bogate în sarmonella. În acest caz, prețul acestor produse ar fi și mai mare. Așteptăm intervenția Consiliului Concurenței pentru a regla acest derapaj, pentru ca situația să nu scape de sub control. În caz contrar, polițiștii nu vor mai cere declarația pe propria răspundere, ci vor fi axați în eradicarea coontrabandei cu ouă.

D.A.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.