Primarul Constanței vrea o nouă aplicație și un sistem de videoconferință, în valoare de 95.000 de lei

0
302
Vergil Chiţac

Primarul Vergil Chițac propune consilierilor locali o nouă rectificare a bugetului local. Printre modificările dorite se numără și alocarea fondurilor necesare pentru achiziționarea unei aplicații și a unui sistem de videoconferință.

Vineri, 30 iulie a.c., consilierii locali vor vota și noul proiect de hotărâre inițiat de primarul Vergil Chițac pentru rectificarea bugetului local pe 2021. A treia din acest an.

Printre modificările propuse se numără și transferul sumei de 80.000 de lei, de la Capitolul Cheltuieli materiale la cel dedicat dotărilor indendente și utilajelor. Fondurile vor fi folosite pentru achiziționarea unei aplicații pentru interacțiunea cu mass-media și informare cetățeni. Tot de la Capitolul Cheltuieli materiale, edilul-șef dorește transferul a 15.000 de lei, pentru un sistem videoconferință pentru organizare ședințe. Total: 95.000 lei.

La Dotări independente și utilaje se mai suplimentează suma alocată pentru diverse echipamente informatice și licențe software cu 118.000 de lei, bani transferați de la poziția „Proiect tehnic infrastructură IT pentru noul sediu al Direcției Generale Poliția Locală“, care se elimină.

Pentru licențe soft se mai adaugă 83.000 de lei, fiind eliminată din buget și poziția „Proiect tehnic infrastructură rețea, servere și securitate“.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.