Primarul din Costinești, Dumitru Jeanu, discuții cu reprezentanții RAJA pentru repararea străzilor afectate de lucrări: „Până la data de 1 mai vor fi aduse la starea inițială”

0
625
Dumitru Jeanu

Primarul comunei Costinești, Dumitru Jeanu, a avut o întâlnire, în cursul săptămânii trecute, cu reprezentanții RAJA, pentru a discuta despre modul neplăcut în care s-au desfășurat lucrările pe trei străzi din comună, spre localitatea Schitu.

Este vorba despre străzile Școlii, Radarului și Viilor, unde au fost efectuate lucrări la reţeaua de apă şi canalizare, primarul Dumitru Jeanu declarând: “Această întâlnire o stabilisem cu două, trei săptămâni înainte de data de 15 noiembrie și am rămas plăcut surprins să văd că și domnul director RAJA, Aurel Presură, a dat curs invitației. Am discutat despre cele trei străzi afectate, spre localitatea Schitu, de lucrările întreprinse de această companie. De fapt, unul dintre antreprenorii ce se ocupau de lucrările de aducerea carosabilului la starea inițială a intrat în insolvență, astfel că RAJA ne-a asigurat că de aceste lucrări se va ocupa celălalt antreprenor”.

La întâlnire au venit toți managerii de proiect responsabili de zonele Costinești și Schitu și cu reprezentanții companiei care efectuează lucrările. Am găsit multă deschidere din partea conducerii RAJA și nu pot decât să-i mulțumesc domnului Presură pentru asta. Conform calendarului pe care l-am stabilit împreună, lucrările de pe străzile Școlii, Radarului și Viilor vor fi terminate până în data de 15 decembrie. Totodată m-au asigurat că la data de 1 mai 2022  vor fi  asfaltate toate străzile sparte de lucrări. Ni s-a promis că așa se va întâmpla. Domnul director Aurel Presură a promis că va supraveghea personal, în fiecare săptămână, stadiul lucrărilor, sau la două, trei săptămâni. Îi mulțumesc din nou pentru profesionalism. La fel cum îi mulțumesc domnului viceprimar Gheorghe Mechenici pentru sprijin și implicare” a declarat primarul comunei Costinești, Dumitru Jeanu.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.