Primarul din Tuzla înjură şi ameninţă localnicii, din cauza postărilor de pe Facebook?!

1
4376

Un tânăr din comuna Tuzla ne-a reclamat că, la sfârșitul anului trecut, primarul din Tuzla l-a chemat la Primărie, unde l-a înjurat ca la ușa cortului și l-a amenințat. Edilul-șef susține că nu știe nimic despre un asemenea incident.

Iulian Rădoi din Tuzla ne-a sesizat că primarul Taner Reșit l-a chemat la Primărie, în luna decembrie 2020, și a început să îl înjure și să îl amenințe cu diferite amenzi. Totul ar fi pornit de la câteva postări de pe binecunoscuta rețea de socializare, în care acesta se plângea de starea drumurilor și de noroaiele din comună. „Ar trebui să ne strângem în număr cât mai mare și să mergem să ne curățăm mașinile și încălțările în fața Primăriei, să vadă și ei cum este să treci prin nămoale. Mai votați pe Taner și la următorul mandat. Că o să fie și mai rău“, a scris acesta pe Facebook într-o postare, iar comentariile au curs gârlă, majoritatea internauților dându-i acestuia dreptate.

Totul părea că se va termina doar cu comentarii pe Internet, însă primarul comunei Tuzla l-ar fi căutat acasă și deoarece nu l-a găsit, l-a chemat la Primărie.

„Mi-a spus mama că m-a căutat primarul acasă și că mă cheamă la Primărie. Eu nu mai locuiesc acolo, nici mama nu era acasă, i-a spus o vecină că a fost primarul la noi. M-am dus la Primărie, nu știam despre ce este vorba și am așteptat să mă primească. Când am urcat la dânsul, m-a întrebat dacă eu sunt ăla care scriu de el pe Facebook și a început să mă înjure urât rău de tot și să mă amenințe că dacă mai scriu ceva, îmi dă amenzi până nu mai pot“, ne-a declarat Iulian Rădoi.

Primarul Taner Reșit l-ar fi amenințat că dacă mai postează astfel de lucruri pe rețeaua de socializare, îl va amenda deoarece casa familiei ar fi construită chiar pe hotar. Și că îl va sancționa de mai multe ori, până se potolește.

„«Tu ești ăla care scrie de mine pe Facebook, mă? Păi noi am făcut armata împreună? Cine ești, mă, tu, de ești așa smecher? Îți arăt eu ție, dacă tot ești smecher. Îți dau o amendă de 5.000, apoi alți 5.000, apoi încă una de 5.000, să vedem ce faci. Amenda cea mai mică e de 5.000, dacă îți dau una, nici nu ai de unde să o plătești. Dacă mai văd una, te tăvălesc de nu te vezi», mi-a zis primarul și m-a înjurat foarte rău, dar nu vreau să folosesc acele cuvinte“, ne-a explicat Rădoi.

Contactat telefonic, primarul comunei Tuzla a declarat că nici nu avea cum să se întâmple așa ceva: a și fost plecat, apoi a intrat în concediu. Când i-am precizat că incidentul s-a petrecut pe 16.12.2020, edilul-șef a avut un singur comentariu. „Nu știu despre ce este vorba“, a precizat Taner Reșit.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

  1. Daca-l mai vad pe UTZ ca da comentarii pe facebook, o sa mi curga sange din ochi si o sa va pun sam i platiti consultatii la oftalmolog…. focus press va rog aveti mila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.