Primarul Georgescu: „Alocările din Fondul de Rezervă nu sunt decât o premiere a primăriilor și a organizațiilor care l-au votat pe Cîțu“

0
548

Primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, prim-vicepreședinte al PSD Constanța, consideră că alocările din Fondul de Rezervă arată disperarea Guvernului demis Cîțu. O premiere a peneliștilor care l-au votat pe actualul prim-ministru demis.

Comuna Limanu a solicitat Guvernului 2,186 milioane de lei, pentru a putea asigura cofinanțări pentru fonduri europene și alte investiții. Primăria n-a primit decât 50.000 de lei.

Acțiunile Guvernului împotriva comunităților conduse de primari PSD ne lasă fără cuvinte. Aceste alocări arată doar disperarea lor, la câteva zile după alegerile interne și moțiunea de cenzură.

Dacă studiem Hotărârea de Guvern, alocările sunt făcute în baza unor solicitări transmise exact cu o zi înainte de Congresul PNL sau imediat luni, la două zile după Congres. Deci nu arată decât o premiere a primăriilor și a organizațiilor conduse de către cei care au votat cu actualul președinte PNL, prim-ministrul demis Cîțu.

Primăria Limanu a depus o solicitare de 2.186.000 de lei și am primit 50.000 de lei. Toți primarii vom aduce cererile de fonduri transmise prefectului, pe care le vom anexa plângerii penale pe care PSD o va depuneNu am avut niciunul solicitări aberante, toți am solicitat pentru co-finanțările necesare proiectelor europene sau pentru alte investiții și cheltuieli pe care nu le putem acoperi până la sfârșitul anului“, a declarat Daniel Georgescu în cadrul unei conferințe de presă susținute de PSD Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.