Primarul Tulcei, Ilie Ştefan, a semnat contractul pentru achiziţia a 10 autobuze electrice

0
274

Primăria Tulcea a semnat miercuri, 29 decembrie, contractul pentru achiziția a 10 autobuze electrice, 10 staţii de încărcare lentă și 3 stații de încărcare rapidă cu SC BMC Truck&Bus SA. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului, Ilie Ştefan.

Achiziția face parte din proiectul “Achiziția de mijloace de transport public – autobuze electrice 10 m, Tulcea”, desfășurat în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), în calitate de lider de proiect. Valoarea contractului este de 23.443.000 lei, cu TVA, iar licitația pentru achiziția autobuzelor a fost atribuţia MDLPA, alături de Tulcea fiind beneficiare alte 3 oraşe: Iași, Târgu Mureș, Piatra Neamț. Durata contractului este de 24 de luni de la semnarea acestuia. Furnizorul se obligă să livreze autobuzele electrice în termen de maxim 19 luni de la data transmiterii ordinului de începere a contractului. Staţiile de încărcare rapidă/lentă vor fi livrate anterior.

“Livrarea produselor achiziționate se va face în două etape principale: – prima etapă presupune livrarea și instalarea stațiilor de încărcare pe amplasamentele deja pregătite și care trebuie să fie livrate și instalate cu cel puțin o lună înainte de livrarea autobuzelor electrice; – a doua etapă presupune livrarea autobuzelor electrice, care se desfășoară pe o perioadă de 19 luni de la data transmiterii ordinului de începere, cu o frecvență de maxim 4 autobuze / lună. Iinițial va fi furnizat un vehicul pentru probe/acceptare, urmând apoi ca livrările în bloc să continue. Mulțumesc echipei de Management Proiecte din cadrul Primăriei pentru implicare: Ioan Bocăneală, George Şinghi, Nicolae Bibu”, a transmis edilul municipiului Tulcea, Ilie Ştefan.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.