Primarul Vergil Chițac: „Cazinoul va trebui să facă bani”

2
1184

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a declarat, vineri, 19 august a.c., că se gândește cum să facă bani în momentul în care Cazinoul din Constanța va fi recepționat.

„Va avea o destinație culturală, pentru că așa a fost proiectul inițial. Ne pregătim să o recepționăm. Sunt bucuros și îngândurat în același timp, pentru că vedeți, clădirea asta va trebui întreținută și în același timp, îmi pun problema ca ea va trebui să facă bani pentru că dacă vom avea și stadionul și îl vom avea, dacă vom avea și Sala Polivalentă și o vom avea, dacă vom avea și Cazinoul și îl vom avea și vor intra în patrimoniul nostru și îl vom administra, atunci trebuie să ne gândim cum să facem bani”, a spus edilul-șef.

Vergil Chițac a mai precizat că lucrările vor fi finalizate „un picuț întârziat”.

„Cazinoul este bastionul nostru, al constănțenilor, un pic întarziat, planificat pentru a se termina în luna martie a anului viitor, din considerente obiective. În primul rând, oricât de bun ar fi fost proiectantul, acesta nu putea să prevadă toată lucrările necesare la o clădire construită în 1910 și în special la zona de consolidare. Din a doua perspectivă, așa cum știți, materialele de construcții s-au scumpit cu 50% față de momentul în care a fost licitat acest proiect, când devizul a însemnat materiale mult mai ieftine. S-au căutat tot timpul soluții legale și se caută în continuare pentru a putea finaliza construcția, care vă spuneam că se va realiza un picuț întârziat”, a mai spus Chițac.

P.I.

2 COMENTARII

  1. Primarul are dreptate. Un CAZINO trebuie să producă bani ,nu este destinat pentru jocuri populare. Este o tradiție în toată lumea, care trebuie respectată. Dacă nu, schimbați denumirea în Cămin Cultural.

  2. poporul a reparat Cazinoul cu zeci de milioane, este momentul sa fie concesionat pe 49 de ani, la un baiat de baiat.
    Cu impresionanta suma de 500E/ an!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.