Primul meci oficial pentru Farul în 2021

0
138

FC Farul joacă, mâine, 20 februarie, primul meci oficial din 2021. Echipa antrenată de Ianis Zicu dă piept, în deplasare, cu Dunărea Călărași. Meciul este programat la ora 12.30.

“Ne bucurăm că am ajuns sănătoși la prima partidă, nu avem probleme de lot. Și Răzvan Greu a început antrenamentele cu noi. Sper să fim pregătiți pentru această partidă și am încredere că suntem conștienți cu toții de importanța meciului. Este o partidă de 6 puncte. Întâlnim un adversar care este deasupra noastră în clasament, cu evoluții foarte bune. S-a calificat și în sferturile Cupei României și, chiar dacă nu au jucat, moralul lor este foarte ridicat. Sunt convins că va fi o partidă foarte grea”, a declarat Ianis Zicu, pentru site-ul oficial al marinarilor.

Înainte de duelul de pe malul Borcei, FC Farul ocupă locul 11 cu 20 de puncte, în timp ce Dunărea Călărași este pe locul 5 cu 23 de puncte.

“Este o diferență foarte mică între locul 12 și locurile 2 sau 3. Este o luptă aprigă, toate cele cinci meciuri sunt ca și niște finale”, spune Robert Băjan.

Meciul dintre Dunărea Călărași și FC Farul va fi arbitrat de Vlad Baban din Iași, ajutat de Pucheanu Florin și Neacșu Ionuț Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.