Prins în flagrant la furat, la Vama Veche, de 3 polițiști aflați în timpul liber

0
4251
Imagine cu rol ilustrativ

Trei polițiști din rândul celor detașați pe litoral, în perioada sezonului estival, au prins în flagrant un individ care tocmai furase un telefon mobil dintr-o geantă, pe plaja din Vama Veche. Polițiștii se aflau în timpul liber.

S-a întâmplat duminică noapte, în jurul orei 3:00, când trei agenți de poliție, din cadrul IPJ Galați, detașați pe litoral, aflându-se în timpul liber, au observat un bărbat care a furat un telefon mobil dintr-o geantă aflată pe un șezlong de pe plajă, în Vama Veche. Geanta aparținea unei tinere de 19 ani din București, care se afla în zonă, însă lăsase geanta nesupravegheată. La vederea celor trei polițiști, individul care a sustras telefonul a fugit, dar a fost urmărit și prins, după care a fost predat polițiștilor aflați în tură acel moment, care l-au dus la secție pentru declarații. Acesta a fost identificat ca fiind Erkal Amet, din Mangalia.

Polițiștii i-au întocmit forme premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt calificat, iar bărbatul a fost reținut, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.