Atenție, șoferi! De astăzi sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga a fost desființat

1
489
Intersectie bulevardul Alexandru Lăpușneanu strada Nicolae Iorga - Foto: Primăria Constanța

Circulația rutieră a fost reorganizată la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga. Odată cu desființarea sensului giratoriu, prioritate au autovehiculele care vin de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Potrivit specialiștilor, prin implementarea acestei măsuri se va asigura fluidizarea traficului rutier din zonă.

Decizia de desființare a fost luată în urma discuțiilor dintre reprezentanți ai Primăriei Constanța și cei ai Inspectoratului de Poliției Județean Constanța, subiectul fiind dezbătut în Comisia de Circulație din care fac parte reprezentanți ai administratorului drumului public, ai Serviciului Rutier Constanța, ai CT BUS, dar și din partea Primăriei Constanța.

Existența sensului giratoriu nu se mai justifică în contextul instituirii regimului de sens unic pe strada Nicolae Iorga, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre bulevardul Tomis. Nu mai există fluxul virajului la stânga dinspre strada Nicolae Iorga spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

M.G.

1 COMENTARIU

  1. Dar ati vazut ce desene artistice au facut acum ?

    Cumva banda 3 e obligatoriu stanga acum, se inchide intr-o hasura apoi se continua normal.

    In Romania, faptul ca ai voie sa faci stanga se semnalizeaza printr-o linie punctata, pe mijlocul drumului. De unde au scos ei asta cu obligatoriu, hasura si ce rahat au mai facut acolo ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.