Problemele Spitalului de Boli Infecțioase, în atenția Consiliului de Administrație. Dr. Adriana Câmpeanu: “Am aprobat o serie de documente vitale pentru buna funcționare a unității sanitare”

0
242

Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Constanța s-a reunit vineri în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi au figurat mai multe aspecte legate de activitatea unității sanitare.

Dr. Adriana Câmpeanu, președintele Consiliului de Administrație, susține că a aprobat o serie de documente vitale pentru buna funcționare a unității sanitare. “Printre acestea vreau să evidențiez bugetul de venituri și cheltuieli pentru acest an și lista obiectivelor de investiții pentru 2021. În plus, am solicitat informări legate de folosirea echipamentelor de fibroscan și hemodiafiltrare dar și situația pacienților internați la Terapie Intensivă. Sunt lucruri care nu trebuiau amânate mai ales în contextul pandemiei de coronavirus și vă asigur că activitatea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase va continua în cele mai bune condiții“, susține președintele CA al Spitalului de Boli Infecțioase.

Alexandra VASILE

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.