Procurorul șef al DNA Constanța, despre mesajul primarului Chițac: “Dacă nu vrei să arzi de viu într-un incendiu dintr-un spital din România, ai face bine să nu te îmbolnăvești”

2
2999
Andrei Bodean

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a făcut mai multe declarații neinspirate imediat după incendiul de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanța, acolo unde mai multe persoane și-au pierdut viața.

“Vaccinați-vă cu toții pentru a nu ajunge în astfel de situații”, a fost declarația edilului Vergil Chitac, imediat după incendiu.

Declarația primarului a ajuns și în atenția procurorului șef al DNA Constanța, Andrei Bodean, care a declarat:


“Deci dacă nu vrei să mori de viu într-un incendiu dintr-un spital din România, ai face bine să nu te îmbolnăvești. Îmbolnăvirea te expune de fapt riscului de incinerare, nu instalațiile electrice vechi de 80 de ani, lipsa detectorarelor de fum și a instalațiilor de stingere, nerespectarea normelor PSI și așa mai departe. Sănătatea, ne învață administrația, e cea mai bună pază contra carbonizării. Oare dacă ardea Cardiologia sau Ortopedia, ce ne-ar mai fi transmis edilul? Lasați-vă de fumat, slăbiți, apucați-vă de sport? Nu vă mai rupeți picioarele? Să ne înțelegem, sunt fanatic pro vaccin. Alaltăieri am făcut doza a 3 a”.

2 COMENTARII

  1. Piedone a luat puscarie in cazul Colectiv pentru o autorizatie de functionare a unui local privat, aici e vorba de un spital in subordine. Justitia este pentru toti? PNL-ul de o perioada a derapat rau si membrii lui incalca legile, imi suna a grup infractional care este protejat de legiuitori. Sper sa nu imi cenzurati comentariul. Noapte buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.