Prognoza meteo: ploi torențiale și descărcări electrice

0
525

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează cum va fi vremea în această săptămână, în regiunea Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 19 grade Celsius, iar temperaturile minime se vor încadra între 8 și 15 grade Celsius. Cerul va avea înnorări temporare și pe arii extinse vor fi ploi și sub formă de aversă, ce vor avea și caracter torențial, însoțite și de descărcări electrice.

Luni, 31 mai a.c., ora 9.00- Marți, 1 iunie a.c., ora 9.00

Vremea va fi instabilă și se va răci. Cerul va avea înnorări temporare și pe arii extinse vor fi ploi și sub formă de aversă, ce vor avea și caracter torențial, însoțite și de descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și, pe arii restrânse, 30…50 l/mp. Vântul va avea intensificări

temporare în partea a doua a intervalului, dar și asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și

18 grade, iar cele minime între 10 și 15 grade.

Marți, 1 iunie a.c., ora 9.00- Miercuri, 2 iunie a.c., ora 9.00 

Vremea se va menține instabilă și va continua să se răcească. Cerul va avea înnorări temporare și pe arii extinse vor

fi ploi și sub formă de aversă, posibil însoțite și de descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare,

cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (rafale, în general, de 50 – 55 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 16 grade, iar cele minime între 8 și 11 grade.

Miercuri, 2 iunie a.c., ora 9.00- Joi, 3 iunie a.c., ora 9.00

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros și local vor fi ploi și sub formă de aversă, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 17 grade, iar cele minime între 8 și 11 grade.

Joi, 3 iunie a.c., ora 9.00- Vineri, 4 iunie a.c., ora 9.00

Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va fi temporar noros și local vor fi ploi și sub formă de aversă, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade, iar cele minime între 11 și 15 grade.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.