Şaizeci de cupluri sau femei singure s-au înscris în Programul INFANT! Iată ce documente sunt necesare pentru a primi vouchere în valoare de 10 mii de lei

0
221

Şaizeci de cupluri sau femei singure au primit până acum vouchere în valoare de 10 mii de lei pentru fertilizarea in vitro, prin programul INFANT derulat în Constanţa. Programul INFANT a debutat pe 1 iulie 2020 şi până acum au fost primite 76 de dosare dintre care 60 au fost deja aprobate iar beneficiarii au intrat în posesia voucherelor în valoare de 10 mii de lei fiecare.

Am depus dosarul şi a fost aprobat în mai puţin de o lună. Acest voucher de 10 mii de lei ne ajută enorm, mai ales că am mai făcut două proceduri care ne-au destabilizat din punct de vedere financiar. Mulţumim Primăriei Municipiului Constanţa şi îi îndemn pe toţi cei care au nevoie să se înscrie în acest program“, au declarat cei care au intrat în posesia voucherului pentru fertilizarea in vitro.

În continuare, cei interesaţi se pot înscrie în programul INFANT, pe care Primăria Constanţa îl derulează prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială.
Cererile se vor depune la adresa de email: inscrieriinfant@dgas-ct.ro.

Documente necesare:

1. solicitare pentru înscriere (formular 2);

2. adeverinţa de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicaţia de FIV care atestă că solicitanţii sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”;

3. copii după actele de identitate ale solicitanţilor care să ateste domiciliul stabil în Constanţa în ultimii 3 ani;

4. declaraţia de consimţământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate prevăzute la art.3 pct.e.

Toate documentele trebuie să fie scanate şi vizibile.

Documentele necesare şi Regulamentul programului “INFANT” se pot vizualiza şi descărca accesând site-ul www.primaria-constanta.ro/spas secţiunea INFANT.

Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi în reproducere umană asistată medical.

Relaţii suplimentare la numerele de telefon:

Tel: 0341.180.108

0341.180.113

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.