Proiect imobiliar de anvergură la Corbu. Se ridică mai multe imobile și un restaurant cu piscină

0
4481

Plajele sălbatice Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, Corbu, Midia și Vadu sunt pline de turişti, iar acest lucru este și în atenția antreprenorilor. Dacă zonele Midia și Vadu încă nu sunt explorate îndeajuns, ei bine la Corbu mai mulți investitori imobiliari au decis să investească în vile, blocuri ori hoteluri, tocmai pentru potențialul de dezvoltare pe care îl are.

Localitatea Corbu, cunoscută pentru plajele virgine, se află într-o continuă dezvoltare, atât din punct de vedere al condițiilor de trai, cât și din punct de vedere turistic, pentru că foarte mulți investitori imobiliari aleg această zonă din nordul litoralului. Acesta este și cazul compania Logis Project SRL care a solicitat acordul de mediu pentru un proiect ce vizează construirea a cinci corpuri de locuințe colective cu regim de înălțime P+1E, dezmembrare teren, branșamente utilități și organizare de șantier, propus a fi amplasat în comuna Corbu.

Amplasamentul este situat la o distanţă de 152.5 de m de limita estică a plajei Mării Negre. Terenul este liber de construcţii și va fi format din cinci corpuri de clădiri și va face parte din viitorul sat de vacanță cu specific Pescăresc. Fiecare corp va fi format din câte 8 apartamente (4 apartamente/cuplate /Parter şi 4 apartamente/cuplate /Etaj 1) cu regim maxim de înălțime P+1E, utilizări funcționale – locuire sezonieră şi permanentă. Apartamentele vor fi dotate cu spații de acces – hol, bucătărie pentru prepararea bucatelor şi servirea mesei, spații pentru relaxare – living cu acces spre terasă, dormitor cu baie şi WC.

În aceeași zonă, societatea ca construi si un restaurant cu piscină și a cerut acordul de mediu și pentru proiectul „Construire restaurant cu anexe, platformă de observație, piscină cu terasă de relaxare, rețele edilitare, branșamente utilități și organizare de șantier”.  Informaţiile privind memoriile de prezentare pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii, nr. 23, şi la sediul titularului, Logis Project SRL, din orasul Ovidiu, strada Dacia nr. 35, judetul Constanța.

Firma Logis Project SRL a fost înființată în anul 2008 și aparține lui Ionuț Rusu Cristian acesta fiind asociat unic și administrator. Societatea a mai demarat două proiecte ce urmează a fi realizate în orașul Ovidiu. Unul vizează construirea a 18 corpuri colective, iar celălalt vizează edificarea a 6 imobile cu destinația de locuințe colective.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.