Proiecte noi pentru locuitorii din comuna Mircea Vodă

0
852
George Ionaşcu

Comuna Mircea Vodă se află într-un proces continuu de modernizare, totul pentru creşterea calităţii vieţii locuitorilor. Elevii au o şcoală modernă, terenuri de sport la cele mai înalte standarne, iar curăţenie este elementul definitoriu al comunei. De asemenea, există și un sistem de supraveghere video stradal, sistem ce urmează a fi extins.

Pentru ca lucrurile să nu se oprească din evoluţie, administraţia locală are proiecte în implementare, dar și proiecte noi, pentru că, potrivit primarului comunei, George Ionașcu, este important ca locuitorii să aibă acces și la servicii sociale și de sănătate la cele mai înalte standarde.

Așteptăm să vedem bugetul, dar avem și proiecte. Avem ca un proiect ce îl putem începe locul de joacă din localitatea Mircea Vodă, din zona Gării. De asemenea, în zilele următoate va începe și betonarea tuturor acceselor către proprietăți de pe străzile care s-au asfaltat în ultimii trei ani. Tot ca proiect pentru acest an avem proiectarea și execuția Căminului Cultural din Satu Nou și așteptăm ca CNI să îl scoată la licitație și continuarea proiectelor pe PNDL 2. De asemenea, așteptăm să se deschisă listele pentru depunerea ofertelor pentru proiectul de gaze, deoarece în etapa trecută nu am avut cum să ne încadrăm pentru că nu îndeplineam toate criteriile. Mai sunt niște finanțări pentru proiectele de reziliență și am văzut că ne încadrăm și noi cu câteva proiecte. Adică să facem și altceva, nu numai infrastructură pentru că sunt importante și serviciile sociale și cele de sănătate, a declarat George Ionașcu.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.